top of page

Showhuis

Dit interieur is ontworpen en gerealiseerd voor een projectontwikkelaar met een project van 14 gelijke woningen. Om het potentieel van de woningen te laten zien werd het interieur van één woning gerealiseerd. Het eindresultaat bleek zo'n succes dat er later nog 2 verkochte- en 3 verhuurde woningen met dit ontwerp gerealiseerd werden.

 

De woning is uitgevoerd met een simpel materialen- en kleuren palet;

- Wanden en plafons in gebroken wit.

- Vloeren van geolied eiken.

- Inbouwmeubels zijn afgewerkt met geolied eiken fineer.

- Keramisch tegelwerk in de kleuren lichtgrijs en crème wit.

- Keuken-, wastafel en bad bladen zijn vervaardigd uit kwarts composiet in gebroken wit.

- Verlichtingsarmaturen in gebroken wit.

 

Doordat dit materialen- en kleuren palet in elke ruimte terug komt, krijgt de hele woning een afgestemde-, uniforme uitstraling. Om het strakke ontwerp kracht bij te zetten is er veel nadruk gelegd op de details, zo is bijvoorbeeld het schakelmateriaal zo veel mogelijk weggewerkt in de meubels en zijn veel ruimtes voorzien van verlaagde plafonds met inbouw verlichtingsarmaturen.

 

De keuken heeft als belangrijkste element een groot kookeiland dat doorloopt in een tafelblad. Hierdoor ontstaat een interactieve keuken waar de dagelijkse maaltijden genuttigd kunnen worden en wanneer er bezoek is kunnen er gerechten en drankjes bereid kunnen worden, zonder bij de gasten weg te hoeven lopen. In de eethoek staat ook nog een grote eettafel, welke bedoeld is voor dineren met meer dan 6 personen.

 

Door het gebruik van een wand vullende spiegels in de badkamers ontstaat er een ruimtelijke sfeer, die de ruimtes twee keer zo groot doet lijken. De bankjes zorgen voor veel gebruiksgemak en zijn een aanwinst voor elke badkamer.

 

 

bottom of page