H. S. residence

Deze conceptontwerp recreatiewoning is als volgt ingedeeld; De garage, entree, toilet, keuken, woonkamer en het zonnedek bevinden zicht op het niveau van de oprit. In de verdieping er onder bevinden zich 3 slaapkamers met een gedeelde badkamer, een master slaapkamer met badkamer, een utiliteits- en een bergruimte.

 

De entreezijde van de woning is volledig gesloten en zijgevels hebben minimale gevelopeningen. Hierdoor is er maximale privacy. Door de grote glaspartijen in de slaapkamers, de woonkamer en keuken in combinatie met het grote zonnedek zorgt dit alles er voor dat deze woning is gericht op het spectaculaire uitzicht. Daarnaast komt het ontwerp volledig los van de ondergrond, hierdoor wordt de oriëntatie naar de open ruimte nog meer versterkt.

© 2016 by Markus Bouman